четвер, 28 жовтня 2021 р.

Щира подяка за подаровані книги!!!

Книга – найкращий подарунок. А коли вона подарована бібліотеці, де її прочитає не один десяток користувачів, то це найцінніший подарунок.
Книги, подаровані читачами, мають особливе значення для бібліотеки.

Василь Шкляр

Його називають "батьком українського бестселера". Кожен його роман отримує епітет як не "культовий", то "скандальний". Кожен його вислів розбирають на цитати, а кожен вчинок  обговорюють ще багато років по тому...



Романи

З приходом осені  все частіше з’являється бажання повернутися додому, заварити собі чашечку ароматного чаю та, загорнувшись у теплий плед, почитати цікаву книжку. А якщо вам хочеться трохи відпочити та отримати справжнє задоволення від прочитаного, то один з представлених нижче любовних романів – це саме те, що вам потрібно. Історії кохання прийдуться до душі і тоді, коли у вас у відносинах все у повному порядку, і тоді, коли чергові стосунки принесли прикре розчарування. Ці романи допоможуть вам по-іншому подивитися на безліч життєвих ситуацій та почати жити з чистого аркуша.





Що таке справжня, висока фантастика? Перш за все, це реальність і логічний розвиток дійсності. У всякому разі, такою вона повинна бути.


Андрій Кокотюха

Є прихильником художньо вигаданої («міфологічно-розважальної») складової творів історичної тематики з дотриманням реконструктивного фактажу

Андрій Кокотюха — сучасний український письменник, сценарист, журналіст. Автор понад 50 художніх, документальних та науково-популярних книжок. За його романами знімають художні фільми. Кілька років поспіль входить до топ-10 авторів, чиї твори є лідерами продажу в Україні, за що відзначений як «Золотий письменник» (2012). Неодноразовий лауреат та володар Гран-прі (2006) міжнародного конкурсу «Коронація слова»



У жанрі пригодницького роману, який є одним із найдавніших у літературі, відтворені людські прагнення до мандрівок і пригод, до відкриття невідомих земель і прихованих таємниць. В основу цього жанру покладено незвичайні пригоди персонажів, що розгортаються протягом тривалого часу. Запрошуємо поринути в цей світ!


Що може бути спільного у історичних творів і творів художньої літератури? Хіба тільки те, що ті й інші існують у вигляді письмових текстів, у яких є свої автори та читачі. Принципова ж відмінність - в завданнях, які стоять перед істориком і автором художнього твору. Завдання історика полягає в тому, щоб створити об'єктивну картину минулого. Він змушений обмежуватися збереженими документальними джерелами. Найважливіше для автора художнього твору - успішно реалізувати свій творчий задум і зацікавити ним свого читача. Для цього йому не обов'язково у всьому слідувати тому, що прийнято вважати істинним або реальним.



Щаслива і трагічна, ніжна і холодна, вічна і скороминуща – любов може приймати абсолютно будь-які форми. Про неї читали і будуть читати до тих пір, поки живе людство. Адже кохання – єдине, що пронизує кожну клітинку Всесвіту. У цій добірці ми зібрали книги про любов, які однозначно доторкнуться до струн вашої душі, змусять посміхатися від щастя, а іноді і вдосталь поплакати.


Колектив бібліотеки - філії № 7 для дорослих щиро дякує нашим читачям за чудовий подарунок!!!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар