понеділок, 23 березня 2020 р.

ТОП 5 КНИГ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ
  Кажуть, теперішні підлітки взагалі не читають книжок. Але це не так. Їх потрібно зацікавити та мотивувати, і вони закинуть комп’ютер заради справді крутої книжки.  Отож пропонуємо цікаві книги для підлітків .
  Проста і саме цим чарівна історія про 16-річного хлопця, його 15-річну дівчину та їх вимушені спроби стати дорослими.
Знайомлячись з головним героєм, читач довідається і про його сімейні проблеми та скелети у шафі.




  Роман про дівчину-блогерку, написаний письменницею-блогеркою у час, коли світ почав фанатіти від блогерів. Не дивно, що книга вмить стала бестселером. 
  Казково- містична  повість про дівчинку , яка не побралася перейти по той бік відомого світу ,подолати власні страхи . Але Кароліна немає  коли боятися - вона повинна врятувати своїх реальних  батьків,  саму себе  і дітей , яким  не стало хоробрості  кинути виклик тіням.

  Буремний субкультурний роман, присвячений трейсерам. Львівські хлопці щодня підкорюють багатоповерхівки та долають власний страх, доводячи, що паркур – мистецтво для обраних. Вони ставлять завищені планки, аби перескочити їх було ще важче. Вони – «Зграя». Вони сильні, коли разом. Вони здатні вирішити будь-яку проблему та виплутатись з будь-якої халепи. Навіть, якщо це – загадкова дівчина Таша. Хто вона така і що їй треба? І чи зможе «Зграя» подолати реальну небезпеку?
 Щире кохання, боязке і сором’язливе і водночас сміливе і безрозсудне. На початку Анна ще весела, рухлива десятирічна дівчинка, яка обожнює таємниці, лазити по деревах і гасати на велосипеді. Але ось в її класі з’являється новачок, і звичний світ Анни перевертається догори дригом – вона закохується. На шляху у неї стають суперниці, але це ж кохання – тож всі методи досягнення мети йдуть в хід.
 Отож,  усі ці книги ви зможете знайти на полицях нашої бібліотеки. До зустрічі після закінчення карантину !






Немає коментарів:

Дописати коментар