пʼятниця, 27 березня 2020 р.

  Продовжуємо інформувати про книги, які має прочитати кожна жінка .
   Біль можна перемогти завдяки коханню. Ця надзвичайна історія розповідає про те, як можна перетворити найтяжчі часи життя на хоч і коротку, але казку. Та її кінцівка є доволі суперечливою, і дискутувати на тему того, чи правильно вчинив головний герой, можна до нескінченності.



  Екстримальні ситуації, надлюдські випробування і постійний стрес дозволяють перевірити людину на міцність і дізнатися, якою вона є насправді. Проявити себе в надзвичайних умовах довелося героям цієї книги. А що зробило вас незламними?
  Кохання міцніше за будь-які хвороби, біль, відстань та принципи. Його можна зустріти у найважчі моменти свого життя — як ліки для душі, рушій для руху вперед, заспокійливий засіб. Автор пише настільки проникливі речі, що під кінець книги навіть найсуворіший читач не зможе стримати сліз. Вічні питання постали перед героями книги у досить юному віці, тому їхні почуття подано більш гостро, з використанням усього спектру емоцій.
  Середина ХІХ століття. Катруся росла без мами, а коли в хаті з`явилася мачуха Килина, життя дівчини стало нестерпним. Килина прагнула видати її за старого, але багатого сотника Яковенка. Дівчина в розпачі: весілля не за горами, а Микола, якого вона кохала, трагічно загинув... Звідки чекати порятунку?
Випадково Катерина потрапляє на очі графу Гнатовському. У серці чоловіка спалахує пристрасть, така сильна, що він ладний на все, аби красуня стала його дружиною. Та сотник не збирається поступатися.
Чи зможете полум'я кохання подолати жагу помсти?

  У хвилину відчаю він, син парторга колгоспу і циганки, що ходила з табором, вигукне: «Я і сам не знаю, хто я, але не злодій – це точно!». Коли в Афганістані смерть зазирне в очі, жалкуватиме лише, що помре, так і не пізнавши справжнього кохання. А коли виживе і кохання постукає у змучене серце - злякавшись своєї немочі, відштовхне вимріяне почуття. Та чи вдасться побороти любов йому, тепер уже ченцю Варфоломію, що дав обітницю служити Господу і людям?
  Усі ці книги та багато інших на свій смак Ви зможете знайти на полицях нашої бібліотеки.
 Будьте здорові!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар