середа, 25 березня 2020 р.

   Жінки люблять різні книги. Є серед них історії романтичні та надихаючі, реалістичні та фантастичні, розповіді про силу краси і силі духу, романи про потяг сердець. А іноді вчасно прочитана книга може навіть змінити життя.
Пропонуємо Вашій увазі добірку книг для жінок .
  Це автобіографічна історія сучасної успішної жінки, яка втратила смак до життя і спромоглася знову віднайти його. Вона нагадує кожній читачці про те, чого їй дійсно хочеться, про що вона мріє – про свободу, про щастя, про вміння отримувати задоволення і жити в злагоді з собою.



  Твір «Щасливі люди читають книжки та п’ють каву» - це одна з багатьох історій про людину, життя якої чітко поділяється на «до» та «після» жахливої трагедії.
Письменниця розглядає життя своєї героїні через призму дуже актуальних тем: глибокого занурення у скорботи та тотальний егоїзм.
  Успішна молода письменниця Емілі Вілсон вирушає з Нью-Йорка на острів Бейнбридж, щоб навідати двоюрідну бабусю Бі. Дівчина пережила розлучення та творчу кризу, тож сподівається, що за межами мегаполісу зуміє опанувати свої думки й почуття. Однак життя на березі океану вже не таке безтурботне, яким здавалося в дитинстві під час канікул.
  30-ті роки ХХ сторіччя. Полтавщина. У селі чутки розходяться швидко. За кілька днів усі дізналися, що за юною красунею Ганною упадає одружений чоловік. Чи не приворожила його ця дівка? Може, вона відьма, бо всі парубки без тями закохані в неї? Аби врятувати доньку від ганьби та пліток, родина відправляє дівчину до міста, де доля дарує їй зустріч з майором Дмитром Солодовим. Але на заваді їхньому щастю знову стає жіноча підступність…
  Що робити, коли життєва стежина веде нас до труднощів і негараздів? Як їх подолати? Ця книжка — про найдорожчих, найрідніших, найближчих — про сім’ю. Вчинки батьків і дідів мають безпосередній вплив на сьогодення нащадків. Часто діти несуть хрест замість старшого покоління і, опиняючись у скрутних ситуаціях, змушені спокутувати гріхи рідних… Сімейні зв’язки, складні взаємини, переплетіння доль, надія на краще майбутнє і сила любові — усе це чекає на читача на сторінках роману.

Далі буде...

Немає коментарів:

Дописати коментар